Ben jij onze stagiair-accountmanager eHealth?

Ben jij creatief, strategisch sterk, enthousiasmerend en ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan ben jij wellicht onze nieuwe stagiair-accountmanager eHealth. Op dit moment hebben wij op korte termijn plek voor een meewerkstage op de afdeling Sales, marketing en PR. Wij zoeken bij voorkeur 3e of 4e jaars HBO/MBO+-studenten.

Wat ga je doen?
Het is belangrijk dat je weet wie onze klanten zijn en hoe je ze op de juiste manier weet te overtuigen! Jouw enthousiasme, sociale vaardigheden en creativiteit zijn hierin heel belangrijk. Tijdens je stage ondersteun je de productmanager eHealth bij het genereren van omzet. Als onderdeel van je stage doe je ervaring op met relatiemanagement én de werving van nieuwe klanten. Onze klanten zijn onder meer huisartspraktijken GGZ-instellingen, scholen en (middel)grote werkgevers.

Wij leren jou alle ins en outs op het gebied van e-Mental Health. Vervolgens ga jij aan de slag om de producten van de stichting extern te profileren. Je weet mensen te enthousiasmeren, bent resultaatgericht en kunt klanten aan je binden. Meer informatie»