Gratis online zelfhulp voor IZZ leden

Sinds juni 2017 kunnen leden van IZZ via het Ledenvoordeel gratis gebruik maken van de 17 online zelfhulp modules van Stichting mirro. De modules helpen om inzicht te verkrijgen in de eigen mentale gezondheid, en hiermee aan de slag te gaan.

Online zelfhulp als Ledenvoordeel
Het Ledenvoordeel van Stichting IZZ bestaat uit producten die allemaal raakvlak hebben met gezondheid en inzetbaarheid. Denk bijvoorbeeld ook aan een gratis cursus reanimeren voor zorgmedewerkers, of korting op het Basic-Fit Starterspakket. Pieter van de Winckel, Community manager bij Stichting IZZ: “Gezond en plezierig werken is belangrijk. De online zelfhulp van mirro sluit aan bij bepaalde risico’s die het werken in de zorg met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan werkstress, slaapproblemen, of bijvoorbeeld mantelzorgtaken naast je werk. We vinden het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Met succes: de online zelfhulp is een veelgebruikt Ledenvoordeel. Mensen kunnen de online zelfhulp raadplegen op het moment dat het hen uitkomt. Bovendien bieden wij het onze leden gratis aan.”

Over Stichting IZZ
Als belangenbehartiger van mensen in de zorg wil IZZ de gezondheid en inzetbaarheid van mensen in de zorg verbeteren. Dat doet zij met de eigen IZZ Zorgverzekering en het Gezond werken in de zorg programma. Kijk voor meer informatie over het Ledenvoordeel op izz.nl/ledenvoordeel.