Prijzen

De manier waarop het licentietarief voor het mirro eHealth platform wordt berekend, verschilt per type organisatie. Verder vindt u hier de tarieven voor de voucherpakketten, training en systeemkoppelingen.

Starten met mirro eHealth >>

Huisartsen

Zowel de online modules als de beslisondersteuner vallen binnen de compensatieregeling van verzekeraars uit het moduletarief voor POH-GGZ. Hierdoor hoeft mirro eHealth u niets extra’s te kosten. Meer informatie»

GGZ

De tarieven van mirro eHealth worden afgestemd op úw gebruik. Bij het mirro eHealth totaalpakket (online modules + beslisondersteuner) ontvangt u vijf procent korting op de totaal factuur van de beslisondersteuner. Meer informatie»

Andere organisaties

Wij zien dat ook bedrijfszorg en zorgverleners bij gemeenten de toegevoegde waarde van mirro eHealth ervaren. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bel 085-489 89 99 (ma t/m vrij 09:00u-17:00u). of mail naar info@mirro.nl

Voucherpakket

De prijs per voucher in de initiële staffel (20 vouchers) bedraagt – evenals voor consumenten – € 7,- per voucher. Bij een grotere afname wordt de prijs lager. Iedere voucher staat voor één account welke gedurende één jaar toegang geeft tot alle 17 modules. Bekijk de staffeltabel»

Training

De kosten voor de training bedragen €150,- (excl. BTW). Meer informatie» 

Systeemkoppelingen

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van een koppeling met de online modules en de beslisondersteuner. Afhankelijk van uw wensen geven wij een passend voorstel. Bekijk alvast onze technische informatie»