Slaapproblemen

 

Mirro > Mirro Modules > Modules consument > Slaapproblemen

 

  Terug

Slaapproblemen

Lig jij ’s nachts vaak wakker? Slapen is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Je kunt je slaapgedrag veranderen.


 
 

Voor wie?

Deze module is ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met slapen. Als je gedurende langere tijd moeite hebt met slapen, ga je dat merken in je dagelijks leven. Dan is het goed de problemen eens onder de loep te nemen en aan te pakken. In deze module kun je zelfstandig en anoniem aan de slag met tips en oefeningen. Wat gebeurt er precies als we slapen? Hoe ontstaan slaapproblemen?
 

Hoe werkt het?

Met een mirro-account maak je één jaar onbeperkt gebruik van deze én al onze andere zelfhulp modules uit het overzicht. Via onderstaande knop kun je alvast het gratis gedeelte van deze module bekijken.
 
> Naar de module
 

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze site is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van slaapproblemen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.
 

Onderwerpen

  • Hoe slaap jij: slaap is iets heel individueels, de ene persoon heeft meer slaap nodig dan de ander. Daarnaast kan de hoeveelheid slaap die je nodig hebt met de leeftijd veranderen.
  • Piekeren en positief denken: slecht slapen gaat vaak samen met piekeren en negatieve gedachten.
  • Dagelijks ritme: regelmaat en stabiliteit in je slaapritme zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Dat geldt ook het vermijden van stimulerende activiteiten en voedingsstoffen vlak voor het slapen.
  • Ontspanning: stress en spanning hebben een negatieve invloed op slaap. Om dit tegen te gaan is ontspanning het sleutelwoord.

 

 


 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

 

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
085-489 89 99
Mail