Over mirro

 

Stichting mirro is een op zichzelf staande organisatie zonder winstoogmerk. In het bestuur zijn belanghebbende partijen uit het veld van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) vertegenwoordigd. Het bedrijfsbureau is verantwoordelijk voor strategievorming en implementatie.

 

Onze ambitie: samen maken we Nederland mentaal fitter

Een goede psychische gezondheid is een belangrijk bezit. Stichting mirro vindt dat iedereen met mentale klachten recht heeft op de juiste zorg op het juiste moment. Daarom ontwikkelen wij eHealth oplossingen die professionals in en om de GGZ ondersteunen, mentale fitheid op de werkvloer stimuleren én voor iedereen online het advies van GGZ-professionals toegankelijk maken.
 

Onze oorsprong: reactie op een stijgende zorgvraag

Psychische klachten zijn inmiddels verzuimoorzaak nummer één. De zorg- en maatschappelijke kosten stijgen mee, terwijl er juist ook veel bezuinigd wordt. Preventie en productiviteitswinst zijn van groot belang, zowel voor zorgverleners als werkgevers. mirro eHealth biedt kansen ter voorkoming van- en het efficiënt behandelen van psychische klachten. Lees hier meer over onze historie.
 

Onze producten: eHealth toepassingen voor iedereen

Het aanbod van Stichting mirro bestaat uit 17 verschillende modules over uiteenlopende mentale klachten, de beslisondersteuner mentale zorg, producttrainingen op maat en de geaccrediteerde training ‘e-Mental Health: van theorie naar implementatie’. Of u nu zorgverlener of werkgever bent, of als consument zelf zonder begeleiding aan de slag wilt: met mirro kan iedereen werken aan mentale gezondheid!
 

Onze bescherming: beveiligde persoonsgegevens en informatiesystemen

Stichting mirro is NEN 7510 gecertificeerd. Privacy en het veilig kunnen gebruiken van de mirro-producten is iets waar wij continu hard aan werken.

 
 

 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

 

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
085-489 89 99
Mail