(Zorg)professionals

Mirro wil de zorg en ondersteuning voor mensen met psychische klachten versterken. Dat doen wij graag samen met uw organisatie. Samen maken we Nederland mentaal fitter.

Bekijk onze producten >>

Waarom mirro eHealth?

Totaalaanbod »

Beide producten (online modules en de beslisondersteuner) zijn beschikbaar vanuit één platform. Daarnaast hebben beide producten systeemkoppelingsmogelijkheden en opties voor reselling. Wilt u online zelfhulp faciliteren aan uw cliënten of medewerkers? Dan zijn onze vouchercodes voor u de oplossing!

 

Compensatieregeling »

Zowel de online modules als de beslisondersteuner binnen het mirro eHealth platform vallen binnen de compensatieregeling van verzekeraars vanuit het moduletarief voor POH-GGZ.

 

Flexibel »

Het mirro eHealth platform biedt de flexibiliteit om zowel de losse producten als een totaalpakket af te nemen. Wilt u online zelfhulp faciliteren aan uw cliënten of medewerkers? Dan zijn onze vouchercodes voor u de oplossing!

 

Kwaliteit en expertise »

De inhoud van de modules is opgesteld door vakinhoudelijke experts in samenwerking met ervaringsdeskundigen en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. De modules bevatten een groot scala een oefeningen voor de cliënten. In totaal zijn er 17 thema’s, met oog voor specifieke niche zorg vragen, zoals alcohol en ouderen, overgangsklachten en mantelzorg.

Unieke spiegelinformatie »

De spiegelinformatie in de beslisondersteuner is uniek in de markt. Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan de doorontwikkeling van de beslisondersteuner, waardoor het een volwaardig en kwalitatief hoogstaand product is.

 

Service »

Service staat op 1: mirro helpt u graag bij de implementatie van e-Mental Health in uw organisatie. Bekijk de mogelijkheden op de website, of neem contact met ons op (M: info@mirro.nl, T: 085-489 89 99).

 

Privacy gewaarborgd »

Stichting mirro is NEN 7510 gecertificeerd. Het mirro eHealth platform wordt aangeroepen in een beveiligde web-based omgeving. Er worden geen gegevens die herleidbaar zijn tot personen, noch gegevens die herleidbaar zijn tot zorgaanbieders gedeeld met zorgverzekeraars. Alle mirro eHealth producten voldoen hiermee volledig aan de geldende wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens.