Nieuws

 

 

Terug  Terug

Gezocht: ervaringsdeskundige Werkgeluk

Gezocht: ervaringsdeskundige werkgeluk
Voel jij je gelukkig op jouw werk? En wil je jouw persoonlijke ervaringen delen? Wij hebben jouw hulp nodig!

NewHealth Group maakt e-health modules om de mentale gezondheid te versterken. We maken nu een module over werkgeluk. Deze is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Cognitieve Gedragstherapie (CGT), de zelfdeterminatietheorie en oplossingsgerichte therapie.

De module is voor iedereen die werkt en weleens tegen dingen aanloopt. Dat kan komen door werkstress, maar ook door verwachtingen of taken die niet helemaal bij je passen. De module is ook handig als je het wel naar je zin hebt, maar je voor jouw gevoel nog kansen laat liggen. In de module werk je naar meer werkgeluk toe.

Wil jij wat vertellen over jouw werk en hoe je dat ervaart? Graag! Jij kunt helpen de module persoonlijker en duidelijker te maken door jouw ervaringen te delen. Om zo andere mensen te helpen die ook zoeken naar meer werkgeluk.

Je deelt je verhaal voor de camera – de video’s zijn alléén binnen de module te zien. Wil je liever anoniem blijven? Dat kan ook. De opnames van het interview en een aantal sfeerbeelden zal ongeveer 3 uur duren. De plaats en tijd kunnen we samen afspreken.

We geven je een Bol.com-cadeaubon van € 50,- als dank voor jouw hulp. Wil jij als ervaringsdeskundige meedoen aan deze module? Stuur een mailtje naar Jasmijn via: jasmijn.raaijmakers@newhealth.nl.

Bij NewHealth vinden we diversiteit erg belangrijk. Juist de verschillen in mensen maakt onze zorg beter. Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal!

 


Deel dit artikel


Volgend artikel

Gezocht: ervaringsdeskundige Eenzaamheid

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht