Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Mirro e-health: Voor mentaal fitte studenten
> Gratis proefaccount
De mogelijkheden
Ruim de helft van de studenten heeft psychische klachten. Zij ervaren vooral prestatiedruk en eenzaamheid en vinden het moeilijk om (juiste) hulp te krijgen.
Met onze anonieme online modules krijgen studenten de handvatten die ze nodig hebben. Onze persoonlijke begeleiding geeft studenten extra steun: ze voelen zich "gehoord en begrepen”.
Online zelfhulp
Extra begeleiding

SurfConext/Kennisnet
Door de modules technisch te integreren binnen uw studieportaal kunnen uw studenten single-sign-on direct anoniem aan de slag.
> Meer informatie
Slimme link
Gemakkelijk en laagdrempelig anonieme online zelfhulp faciliteren aan uw studenten? Via een slimme link in een nieuwsbrief of studieportaal.
> Meer informatie
Gratis anonieme hulp
Studenten die begeleiding nodig hebben van een zorgprofessional kunnen wij dankzij een subsidieregeling van het ZIN gratis anonieme hulp bieden.
> Meer informatieOnline modules
Iedereen maakt in het leven dingen mee waardoor je mentaal uit balans kunt raken. Bijvoorbeeld stress door hoge prestatiedruk, een relatie die uitgaat, financiële problemen of een negatief zelfbeeld.
De modules bevatten psycho-educatie, tests, oefeningen en ervaringsverhalen. De inhoud van de modules is gebaseerd op ACT, cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie en mindfulness. Het merendeel van de modules is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar.

Eenzaamheid
Werk met deze module aan het begrijpen en verminderen van jouw eenzaamheidsgevoelens. Ga snel aan de slag!
> Meer informatie
Zelfbeeld
Denk jij vaak negatief over jezelf, en denk je dat anderen ook zo over jou denken? Je kunt je negatieve zelfbeeld overwinnen!
> Meer informatie
Piekeren
Als je gedachten steeds terugkeren naar eenzelfde punt kan dat heel vervelend zijn. Leren hoe je minder piekert? Dat kan!
> Meer informatie
Slaap lekker!
Lig jij ’s nachts vaak wakker? Slaap is belangrijk voor een goede gezondheid. Maar wat als het slapen niet wil lukken?
> Meer informatieDe kosten
Hulp nodig bij uw keuze?
Wij voorzien u graag vrijblijvend van een advies.
Online zelfhulp
SurfConext/Kennisnet
Geef uw studenten rechtstreeks single-sign-on toegang tot de modules vanuit uw studieportaal
Kies de modules die u wil koppelen
Wij blijven verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de modules
Een systeemkoppeling wordt aangeboden i.c.m. een licentieovereenkomst o.b.v. onbeperkt gebruik
Slimme link
Onbeperkte toegang tot alle modules voor uw studenten via een link in nieuwsbrief of studieportaal
Studenten maken een account aan op de Mirro omgeving
Een landingspagina inclusief instaptest en overzicht van alle modules draagt bij aan optimale klantreis
Een slimme link wordt aangeboden i.c.m. een licentieovereenkomst o.b.v. onbeperkt gebruik
Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging is een belangrijk en actueel thema binnen de zorg. Daarom beschikt Stichting Mirro over de NEN 7510 certificering.
De NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging binnen de zorgsector.

"De noodzaak van informatiebeveiliging neemt steeds verder toe. Het is belangrijk om eventuele risico’s zoveel mogelijk te verkleinen. Een goed informatiebeveiligingsbeleid – toegepast op alle niveaus binnen de organisatie – kan incidenten helpen voorkomen.
Rutger Hopster Adviseur ICT en Security Officer bij Stichting mirro
Onderzoek
Onderzoek is een belangrijk middel om de kwaliteit van onze producten te toetsen. Ook verzorgen wij waardevolle spiegelinformatie aan klanten.
Kwaliteit
Bij het vormgeven van de inhoud van de modules is gebruik gemaakt van de inzichten uit onder andere de positieve psychologie, ACT, cognitieve gedragstherapie en mindfulness.
Deze vormen van therapie wordt veel gebruikt door psychologen, coaches en bijvoorbeeld praktijkondersteuners GGZ bij het begeleiden van cliënten. De kwaliteit van de modules wordt bevestigd door verschillende door het zorgveld erkende organisaties en instanties.
> Meer informatie
Onderzoek
In 2015 heeft Mirro door de Vrije Universiteit Amsterdam een observationeel onderzoek laten uitvoeren. Voelen mensen zich geholpen? Verminderen de klachten?
De resultaten waren positief: bijna 90% van de gebruikers beoordeelde onze modules in dit onderzoek met een voldoende-goed tot goed-uitstekend. Er werd een significante verbetering gevonden in zowel de algehele als mentale gezondheidstoestand van de gebruikers.
> Bekijk het onderzoek
Stichting mirro
