Aanbod

Mirro laat je op een leuke en toegankelijke manier aan je mentale gezondheid werken. Dat doen we met online (zelfhulp)modules en ondersteuning van onze psychologen.

Online zelfhulpmodules

We maken online modules die de mentale gezondheid helpen verbeteren, gericht op een bepaald onderwerp of thema. Deze modules zijn gemaakt door onze contentontwikkelaars en psychologen, in samenwerking met ervaringsdeskundigen en experts per onderwerp. Elke module geeft informatie die de gebruiker helpt inzicht krijgen in de eigen situatie.

Vervolgens kan die aan de slag met praktische tips en oefeningen. Allemaal vanuit specifieke psychologische technieken om de gebruiker zo goed mogelijk te kunnen helpen. Gebruikers blijven helemaal anoniem: dit neemt een drempel weg voor het werken aan de mentale gezondheid.

Versterk jouw werknemer of student met themagerichte (zelfhulp)modules en begeleiding van onze psychologen. Zo zorg je voor meer plezier, gezondheid en motivatie binnen je organisatie.

Voordelen

 • Mirro is een opstap naar mentale fitheid
 • Begin met een instaptest
 • Modules in het Nederlands en Engels
 • Snelle implementatie
 • NEN 7510 certificering
 • ‘Warm en leuk’ volgens onze gebruikers

Nieuwsgierig en snel starten?

Vraag een gratis proefaccount aan via het formulier.

Verbeter de mentale gezondheid van je medemens met de Mirro modules

Een greep uit onze modules

Succesvol veranderen: Leer doelen stellen en deze behalen. Houd verandering vast en leer realistisch plannen. Met praktische tips en oefeningen zoals ‘het vormen van kleine subdoelen’. Deze module is een mooie basis voor iedere verandering in het leven – ook het verbeteren van de (mentale) gezondheid!

Concentratie en uitstelgedrag: Train het concentratievermogen en leer omgaan met uitstelgedrag. Begrijp waar die ‘concentratiedip’ toch vandaan komt en waarom je dingen uitstelt. Met oefeningen om slim te plannen en de aandacht te trainen.

Eenzaamheid: Begrijp eenzaamheidsgevoelens en ontdek hoe je deze kunt verminderen. Krijg inzicht in je emoties en gedachten en hoe die invloed hebben op eenzaamheid. Oefen met dingen loslaten, volgens de Cirkel van Invloed en Betrokkenheid, en gebruik een positiviteitsdagboek.

Studying in the Netherlands: Een module voor internationale studenten die hen ondersteunt bij het studeren in Nederland. Hoe bouw je een sociaal netwerk op in Nederland? Hoe ga je om met mentale klachten en stress? En waar kun je terecht?

Managermodules

Op zoek naar manieren om een sociaal veilige werkomgeving te maken? De managermodules van Mirro geven inzicht en praktische handvatten. De modules helpen managers om voor een positief werkklimaat en veilige omgeving te zorgen. Eentje waarin werknemers zich gehoord, gesteund en begrepen voelen. Zonder dat de manager de eigen grenzen hierbij uit het oog verliest.

 • Leer hoe je ongewenst gedrag aanpakt, zoals discriminatie en pesten op de werkvloer.
 • Ontdek hoe je de relatie tussen jou en je werknemers verbetert.
 • Oefen met het bewaken van je eigen grenzen.
 • Leer moeilijke gesprekken voeren, zoals over psychische klachten.
 • Weet hoe je conflicten voorkomt en hoe je met conflicten om kunt gaan.

Begeleiding en behandeling

Versterk medewerkers, studenten en verzekerden met begeleiding en/of behandeling. Zo help je de werknemer/student op een snelle en effectieve manier. Er zijn geen wachttijden en we helpen bij klachten die onder de niet-vergoede zorg vallen. Onze begeleiding en behandeling zijn een aanvulling op onze online zelfhulpmodules.

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht