Over ons

Mentale zorg voor iedereen

Een mentaal fit Nederland: dat is ons toekomstbeeld en waar we iedere dag aan werken. We maken online (zelfhulp)modules, zodat iedereen altijd toegang heeft tot mentale zorg. En we bieden begeleiding en behandeling door onze psychologen.

Onze geschiedenis

In 2012 is Stichting Mirro opgericht met het doel om de GGZ betaalbaarder en toegankelijker te maken. Dit was een samenwerking met verzekeraars CZ en Achmea en verschillende GGZ-instellingen: GGZ inGeest, Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, GGZ Drenthe en de Parnassia Groep. We richtten ons toen vooral op huisartsen en zorgprofessionals, omdat hier een stijgende zorgvraag was.

In 2015 zijn de keurmerkactiviteiten afgesplitst van Mirro en ondergebracht bij een nieuwe stichting: Stichting Kwaliteit in Basis GGZ.

Sinds 2020 werken we samen met NewHealth om effectievere en innovatievere e-health producten te ontwikkelen en aan te bieden. We verhogen samen de kwaliteit van onze online modules en kunnen zo betere zorg leveren.

Voor wie

We richten ons op werkgevers, zorgverzekeraars en onderwijsinstellingen. Onze modules zijn bedoeld voor preventie en verlichting van mentale klachten. De zorgvraag stijgt overal en we willen mensen helpen, voordat een zorgvraag ontstaat. Nu verschuift ons aanbod steeds meer naar amplitie; het actief bevorderen van psychisch welbevinden bij medewerkers leidt tot een positieve werksfeer waarin iedereen optimaal kan presteren. We zetten in op gedragsverandering, maar op een net wat andere manier. Dat doen we met een team van onder meer psychologen, contentontwikkelaars, communicatiedeskundigen en ICT’ers.

Onze experts

Jouw organisatie ook mentaal fitter maken? Neem contact met ons op:

Stichting mirro

Adres Leidseveer 2-10 3511 SB Utrecht