Geldzorgen

 

Mirro > Mirro Modules > Modules consument > Geldzorgen

 

  Terug

Geldzorgen

Maak jij je zorgen om je financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om je financiën weer op orde te krijgen.

 


 

Voor wie?

Mensen die geldzorgen hebben, ervaren daar vaak stress van. Of je nu je baan bent verloren, door een echtscheiding heen gaat of betalingsproblemen hebt: al deze vormen van stress kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid, boosheid en depressie. In deze module kun je zelfstandig en anoniem aan de slag met jouw geldzorgen. Je krijgt uitleg, tips en oefeningen om je geldzorgen onder controle te krijgen en je leert om op eigen kracht stressoorzaken te verminderen. Ook krijg je tips over handige sites of mogelijkheden waar je eventueel om hulp kunt vragen als je er zelf niet meer uitkomt.
 

Hoe werkt het?

Met een mirro-account maak je één jaar onbeperkt gebruik van deze én al onze andere zelfhulp modules uit het overzicht. Via onderstaande knop kun je alvast het gratis gedeelte van deze module bekijken.
 
> Naar de module
 

Inhoud ontwikkeld door experts

De inhoud van deze module is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptence and Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.
 

Onderwerpen

  • Mijn verhaal: als je je eigen verhaal beschrijft of vertelt aan anderen dan schep je orde in je eigen ervaringen. Dat geeft overzicht en inzicht.
  • Nee is oke: wil je grenzen stellen, dan moet je af en toe nee zeggen tegen verzoeken van anderen. Nee zeggen kun je oefenen. En het is belangrijk dat je weet waar jij je geld aan uit wilt geven.
  • Stress en spanning: financiële stress houdt vaak lange tijd aan. Als spanning blijft bestaan ervaren we stress. Hoe zorg je dat geldzorgen je niet boven het hoofd groeien?
  • De omgeving: omdat je je misschien schaamt voor je geldproblemen, kun je het gevoel hebben er helemaal alleen voor te staan. Het is belangrijk om je zorgen te delen en hulp te vragen.

 

 

 


 

Meer weten over onze eHealth producten?

Vraag het Claudia of Wouter! Telefonisch bereikbaar op 085 489 89 99

> Stel je vraag

 

Stichting mirro

Adres
Grebbeberglaan 15 3527 VX Utrecht
Telefoon
085-489 89 99
Mail